100% Natuurlijke Huidverzorging

 • Echt 100% natuurlijk! Pure en eerlijke producten
 • Biologisch gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit
 • Geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen
 • Geschikt voor alle huidtypen en huidklachten
 • Huidverbetering én huidverzorging op jouw maat
 • Verzorging en ontspanning voor lichaam en geest
 • GRATIS sample bij elke bestelling
 • GRATIS verzending vanaf 75,-
 • GRATIS persoonlijk advies via telefoon, mail of WhatsApp

In mijn online winkel vind je 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van de Nederlandse merken Chi en Medex. Deze producten bevatten geen parabenen, chemicaliën, siliconen of plastic deeltjes, maar uitsluitend natuurzuivere hoogwaardige ingrediënten. Je merkt onmiddellijk het resultaat: puur natuur is goed voor je huid!

Iedereen kan de natuurlijke producten van mij gebruiken: of je nu een problematische en gevoelige huid hebt of een normale huid. Geef je huid de verzorging die het verdient! Ik sta graag voor je klaar, neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke advies.

Chi staat voor adem, levenskracht en de natuurlijke energie. Het merk Chi heeft dit vertaald naar eerlijke, natuurzuivere producten met een gegarandeerde kwaliteit.

Deze natuurlijke huidverzorgingsproducten met Europees biologisch keurmerk, bevorderen de natuurlijke balans tussen lichaam en geest en zorgen voor meer Chi, jouw levensenergie!

De basis van alle producten van Chi zijn steeds zoveel mogelijk biologisch en in ieder geval 100% natuurlijk. De ‘oer’ stoffen die in Chi producten worden gebruikt, bestaan al duizenden jaren. Deze 100% plantaardige stoffen sluiten heel goed aan bij jouw huid. Chi mengt al deze plantaardigheden zoals vette plantoliën, essentiële oliën, bloemenwaters, klei en Himalaya zouten tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging, maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.

Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige planten gewonnen. Zo kan de Chi of levenskracht in de vorm van essentiële olie worden overgedragen. Het gebruiken en toepassen van essentiële oliën heet aromatherapie. Elke natuurzuivere Chi olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen van de olie.

Medex werd in 1979 gestart in Nederland als im- en exporteur van farmaceutische producten. Al snel had Medex z’n eigen laboratorium om zelf ‘preparaten’ te kunnen ontwikkelen en leveren. Vanaf begin jaren 80 werd de aandacht gericht op dermatologische farmacie en daaruit volgende verzorgende en herstellende huidproducten. Medex staat dan ook voor Bio Science Cosmetics.

Alle Medex productlijnen voldoen aan de norm ‘natuurlijk’. De Medex crèmes, oliën en lotions bevatten 100% natuurlijke extracten met onder andere vitamines A, B3 en E voor een optimale voeding, herstel en anti-ageing van jouw huid. Medex heeft hiermee een productlijn met de kracht uit de natuur en de ‘hightech’ samenstelling door het Medex laboratorium. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd een product gekozen kan worden, waar je huid het best op reageert en het optimale resultaat mee heeft. Bovendien zijn de Medex verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal.

Als schoonheidsspecialist werk ik in mijn praktijk zeer bewust met alleen 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ik behandel met de twee Nederlandse merken Chi en Medex. Beide merken bieden een breed scala aan producten waarmee ik een complete huidverzorging kan geven. Met de zeer positieve ervaringen van mijn klanten, wil ik graag iedereen kennis laten maken met deze producten voor een dagelijkse verzorging op een geheel natuurlijke basis. Via de Natuurlijkehuidverzorgingshop.nl bied ik je de mogelijkheid om deze natuurlijke producten te bestellen. Graag help ik via telefoon, mail of WhatsApp met het maken van een keuze van producten als daar behoefte aan is!

Het bestellen van natuurlijke huidverzorgingsproducten is bij mij erg eenvoudig. Als je een product vindt dat je graag wilt aanschaffen, leg je het product in het winkelmandje en kun je de aankoop eenvoudig voltooien door het doen van een betaling via iDEAL.

Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 75,- in Nederland. Vaak heb je jouw bestelling al de volgende dag of binnen een aantal dagen in huis.

 • Veilig betalen via iDeal
 • Pakketjes worden zoveel mogelijk dagelijks aangeboden bij PostNL

Ik wil graag dat je blij bent met je product(en) en daarom kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het product dient nog wel ongeopend en ongebruikt te zijn. Voor een snelle en efficiënte afhandeling vraag ik je de retouren alleen terug te sturen in de originele en ongeopende productverpakking . De verzendkosten van de levering aan jou worden niet geretourneerd. Het retouneren van producten is op eigen kosten. Na ontvangst van je retourpakket boek ik het tegoedbedrag binnen 14 dagen terug exclusief verzendkosten.

Helaas is het niet mogelijk om geleverde producten te ruilen. Wat je wel kunt doen, is je bestelling dus binnen 14 dagen retourneren en het product dat je wel wilt hebben bestellen.

Je kunt producten in de originele verpakking en in onbeschadigde en ongebruikte staat retourneren naar;
Mireille Schaap Natuurlijke Huidverzorging
Herenweg 17
3732 CL De Bilt